Η τρομερή χρονιά του Αλμυρού, «διαβατήριο» εξέλιξης!

Μία ιστορική χρονιά ολοκλήρωσε πριν από λίγες εβδομάδες ο Αλμυρός, μία χρονιά, που αποτελεί το καλύτερο «διαβατήριο» για τον επόμενο σταθμό της καριέρας των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο!

Μπορεί διοικητικά τα πράγματα να μην εξελίχτηκαν όπως ήθελαν στον Αλμυρό, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα να παίρνει τον δρόμο για την Α1, ωστόσο η σεζόν 2023/24 θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου με χρυσά γράμματα.

Ο Αλμυρός κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΗ για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία, ενώ με την πορεία του στην πρώτη τριάδα της Γ’ Εθνικής, το όνομα του συλλόγου από το Γάζι διαφημίστηκε σε όλη την Ελλάδα.

ADVERTISING

Έτσι, ο Αλμυρός «ακούστηκε» παντού, με αποτέλεσμα άπαντες στο σωματείο να αποκτήσουν υπεραξία στον ποδοσφαιρικό «χάρτη» τραβώντας τα βλέμματα. Το πιο μεγάλο βήμα το έκανε ασφαλώς ο Γιώργος Αγαπάκης, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Παναιτωλικό, κάνοντας το άλμα από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2.

Επάξια μία θέση σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Πανιώνιος κέρδισε ο Θωμάς Γαβαλάς, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στη νέα ΠΑΕ που θα συσταθεί, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας της Νέας Σμύρνης, μετά από όσα είδαν από εκείνον στον Αλμυρό!

Μάλιστα στον Ιστορικό είναι εξαιρετικά πιθανό πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους και δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με τη φανέλα του Αλμυρού και συγκεκριμένα οι Λέον Πιερτζάκομι και Ζακ Ενγκουέμ.

ADVERTISING

Ουσιαστικά η τρομερή χρονιά σε όλα τα επίπεδα, ανταμείβει τους… πρωταγωνιστές της, κάτι σίγουρα ιδιαίτερα τιμητικό για την ομάδα του Γαζίου, που τώρα μπαίνει στον δικό της δύσκολο δρόμο της ανοικοδόμησης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ