Β. Ψύχας: «Δέθηκα με την ομάδα και ταυτίστηκα με τις αξίες και τους ανθρώπους της»

Το δικό του αντίο στον ΟΦΗ είπε μέσα από τα social media ο Βασίλης Ψύχας.

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο στα τρία χρόνια παρουσίας του στον ΟΦΗ, ενώ ευχαρίστησε τους πάντες από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μιχάλη Μπούση μέχρι και όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πέρασαν 3 χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στην οικογένεια του ΟΦΗ. Μέσα σε αυτά τα υπέροχα χρόνια γνώρισα ανθρώπους δημιουργώντας πραγματικές σχέσεις και φιλίες που θα μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Δέθηκα με την ομάδα και ταυτίστηκα με τις αξίες και τους ανθρώπους της, αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να φεύγεις, ούτως η άλλως έτσι είναι η «φύση» του ποδοσφαίρου. Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ μεγάλο club με μακρόχρονη ιστορία και περήφανο λαό, για αυτό ήταν τιμή μου που υπήρξα μέρος του.

ADVERTISING

Πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και Πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Μπούση, έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή με έκανε να αισθανθώ οικογένεια του και με στήριξε σε ολα τα επίπεδα. Έναν από τους καλύτερους και πιο αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, προσφέροντας κάθε μέρα τα μέγιστα στην ομάδα αλλά και στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι η αιτία που ο ΟΦΗ αποπνέει «υγεία» και εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο.

Μια ξεχωριστή αναφορά στον Α’ Αντιπρόεδρο της ομάδας αλλά και Πρόεδρο της Superleague Μηνα Λυσανδρου. Γνωρίζοντας τον στην αρχή ως καθηγητή μου και στη συνέχεια επιλέγοντας με ως συνεργάτη, μου μετέφερε γνώσεις και εμπειρίες στο αθλητικό δίκαιο και στη διοίκηση, που σε μεγάλο βαθμό με διαμόρφωσαν στον επαγγελματικό μου βίο. Πέρα από κάθε υποκειμενισμό, έναν άνθρωπο που διοικεί με γνώμονα το καλό των ομάδων με κύριο στόχο την αναβάθμιση του προϊόντος εν συνόλω.

Επίσης τους έτερους Αντιπροέδρους Ηλία Πουρσανιδη, θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου που βρίσκεται για πολλά χρόνια δίπλα στην ομάδα, προσφέροντας τα μέγιστα. Και Δημήτρη Μπούση, έναν από τους καλύτερους μου φίλους, ο οποίος ήταν και είναι πάντα εκεί σε εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές από την πρώτη στιγμή, θέλοντας πάντα το καλύτερο για τον @oficretefc .

ADVERTISING

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Νώντα Παπαϊωάννου. Τον Γενικό Αρχηγό Σάββα Τσαμπούρη, τον Διευθυντή γραφείου τύπου/επικοινωνίας Μανώλη Βογιατζάκη, το μέλος ΔΣ Μιχάλη Μυλωνάκη τον νομικό σύμβουλο και μέλος ΔΣ Ιάσωνα Παπαστεφανάκη αλλά και τους Χρονάκη Αντώνη και Μένια Σιδεράκη».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ