Έρχονται εκλογές στον Γιούχτα, ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Μετά από πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι του Γιούχτα, αποφασίστηκε να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και άμεσα να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη Γ Εθνική.

Οι άνθρωποι του Γιούχτα, έθεσαν επί τάπητος τα δεδομένα, κάνοντας τον δικό τους απολογισμό για τη φετινή χρονιά και σχεδιάζοντας την επόμενη, μη μπαίνοντας σε διαδικασίες αναμονής, καθώς βασικός στόχος είναι ο Γιούχτας να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, είτε αυτό γίνει μέσω αναδιάρθρωσης, είτε μέσω εξασφάλισης και πάλι του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες, να προκηρυχθούν εκλογές και να αναδειχθεί νέα διοίκηση στον ΑΟ Γιούχτας για να μπορέσουν να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα, ενώ παράλληλα, θα τρέχει και ο σχεδιασμός που θα υλοποιηθεί -επίσημα- από τη νέα διοίκηση που θα εκλεγεί.

Πάντως το «μήνυμα» που θέλησαν να στείλουν σήμερα προς πάσα κατεύθυνση είναι πως ο Γιούχτας θα υλοποιήσει άμεσα το σχεδιασμό του για να μην χαθεί καμία ημέρα.

Όσο αναφορά τον σχεδιασμό, άπαντες τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Μανώλη Σουτζή και δεδομένα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση μαζί του, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας, αποτελώντας το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P