ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ψάχνει μέρος για δημιουργία προπονητικού κέντρου ο Εργοτέλης!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ψάχνει μέρος για δημιουργία προπονητικού κέντρου ο Εργοτέλης!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Εργοτέη Μάγκετ Σάμι και Γιώργο Τουτζάρη, με τους δύο άνδρες να γνωστοποιούν το ενδιαφέρον του Εργοτέλη για δημιουργία προπονητικού κέντρου.

Παράλληλα ο Γιώργος Στειακάκης μέσα από ανάρτηση του γνωστοποίησε πως ο Μάγκετ Σάμι θέλει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να ασχοληθεί περαιτέρω με τον Εργοτέλη.

Τέλος αναφέρθηκε πως η ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο στην Super League 1 παρότι δεν ήταν εξαρχής ο στόχος.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Μετά τη συνάντηση μας σήμερα με τον ιδιοκτήτη και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Μάγκετ Σάμι και Γιώργο Τουτζάρη, οι ειδήσεις είναι οι εξής:

1. Η ομάδα θα επιδιώξει την άνοδο από φέτος στην SL 1, παρότι αυτό δεν ήταν εξαρχής ο βασικότερος στόχος. Σε κάθε περίπτωση η θέση της είναι στη μεγάλη κατηγορία.

2. Ήδη ερευνάται η αγορά κατάλληλου τμήματος γης για τη δημιουργία μεγάλου πολυγήπεδου προπονητικού κέντρου.

3. Ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος στα τμήματα υποδομής και στο αναβαθμισμένο Μαρτινέγκο με προγράμματα κορυφαίων προδιαγραφών και τεχνογνωσίας.

4. Θα παραμείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία της ανάδειξης νέων και ιδίως Κρητικών ποδοσφαιριστών.

4. Τέλος, εκφράσθηκε η επιθυμία του Μάγκετ Σάμι, και φροντίζει για τις γραφειοκρατικές προϋποθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, να διαμείνει μόνιμα στο Ηράκλειο, ώστε να αφοσιωθεί στην ενασχόληση του με τον Εργοτέλη”.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα