«Όταν σε ζητάει ομάδα σαν τον Πόρο, δεν έχεις πολλά να σκεφτείς»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πόρου, μετά και την επισημοποίηση της συνεργασίας τους, παραχώρησε στο Grandsport.gr, ο Κώστας Ταβλαδωράκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως όταν σε προσεγγίζει ομάδα σαν τον Πόρο, δεν έχεις πολλά να… σκεφτείς.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που είχε αποχωρήσει από την Δαμάστα, επέλεξε τον Πόρο για επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος γι’ αυτό, ενώ αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλουν είναι να τερματίσουν όσο το δυνατό υψηλότερα μπορούν.

Στην αρχική του τοποθέτηση για την επιλογή του Πόρου ως τη νέα του ομάδα, ο Κώστας Ταβλαδωράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «ήταν μία πολύ εύκολη επιλογή, όταν σε ζητάει μία ομάδα σαν τον Πόρο, δεν έχεις και πολλά να σκεφτείς. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Πόρου. Πάμε όλοι μαζί να τελειώσουμε αυτό το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται».

Στην συνέχεια και ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας, απάντησε: «βάσει των συνθηκών, είναι δύσκολο πλέον να οριοθετήσεις στόχους. Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά σαν ομάδα, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Μετά από τόσο μεγάλη πολύμηνη αποχή, είναι δύσκολο και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θέλουμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, να δέσουμε σαν σύνολο και όλοι μαζι να φέρουμε τον Πόρο όσο πιο ψηλά γίνεται».

Όσο αναφορά τις πρώτες του εντυπώσεις, τόνισε: «οι εντυπώσεις, είναι αυτές που είχα μάθει και πριν ενταχθώ στην ομάδα. Οικογενειακό κλίμα, ευχαριστούνται όλοι αυτό που κάνουν, από τους παίκτες μέχρι τη διοίκηση. Είναι εύκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί γρήγορα σε ένα τέτοιο κλίμα χωρίς να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και να προσφέρει όσο πιο γρήγορα μπορεί τις υπηρεσίες του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P