ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ανασύνταξη δυνάμεων στον Εργοτέλη!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ανασύνταξη δυνάμεων στον Εργοτέλη!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Την δυνατότητα να πάρουν τις…ανάσες που χρειάζονται θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να δίνει «ρεπό» στους ποδοσφαιριστές του.

Μετά την Τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, στον Εργοτέλη θα προσπαθήσουν να…ανασυνταχθούν και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης, με αφορμή πως δεν υπάρχει μεδοβδόμαδα παιχνίδι, έδωσε χθες Δευτέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη με τους υπόλοιπους να δίνουν το παρών στο Παγκρήτιο.

Σήμερα Τρίτη ωστόσο όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα έχουν τη δυνατότητα να…γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς έχουν «ρεπό» και από αύριο θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις ούτως ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με την Ξάνθη.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα