Ο εξαιρετικός Βλαχάκης και ο άξιος αντικαταστάτης

Μια σπουδαία ομάδα ξεκινάει πάντα από τον τερματοφύλακα και αυτή η ρήση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ούτε στον ΑΟ Τυμπακίου.

Οι πρωταθλητές και μαθηματικά της Α1 ΕΠΣΗ, επέστρεψαν στον τίτλο μετά από διετία και σε λίγες ημέρες στα μπαράζ ανόδου θα διεκδικήσουν την επιστροφή στην Γ’ Εθνική.

Ο ΑΟΤ λόγω και του σοβαρού τραυματισμού του Λεωνίδα Βλαχάκη, αναγκάστηκε τον Ιανουάριο να προχωρήσει σε απόκτηση τερματοφύλακα, επιλέγοντας τον Μάνο Χρήστου για τα γκολπόστ.

Μια επιλογή που αποδείχθηκε εξαιρετική, με τον 28χρονο τερματοφύλακα, να συνεισφέρει και εκείνος στα μέγιστα, μέχρι τον τίτλο της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι δύο τερματοφύλακες εξάλλου έχουν αποδείξει την αξία τους και ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα στατιστικά τους τη φετινή σεζόν.

Ο βασικός στην αρχή της σεζόν μέχρι και τον τραυματισμό του Λεωνίδας Βλαχάκης, είχε 14 συμμετοχές με 7 μόλις τέρματα παθητικό, ενώ ο Μανώλης Χρήστου έχει μέχρι στιγμής τον ίδιο αριθμό συμμετοχών, έχοντας δει την εστία του να παραβιάζεται στο διάστημα παρουσίας του 10 φορές.

Δύο τερματοφύλακες, που θεωρούνται από τους καλύτερους στο Νομό Ηρακλείου, με τον ΑΟΤ να επιλέγει σωστά, συνεισφέροντας και εκείνοι στην μαγική πορεία των Μεσαρίτων, έχοντας παράλληλα και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 17 τέρματα παθητικό.

Ο καθένας έπαιξε τον ρόλο του και πλέον και οι δύο απολαμβάνουν τους…. καρπούς του πρωταθλητή!

Τα στατιστικά του Λεωνίδα Βλαχάκη

[jsPlayerProfile player_id =”192558″ season_id =”349786″]

Τα στατιστικά του Μανώλη Χρήστου

[jsPlayerProfile player_id =”192965″ season_id =”349786″]

 

Νίκος Μεταξάκης: Ο ηγέτης του ΑΟΤ που «μίλησε» στα δύσκολα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P