Χωρίς κατηγορία

Ζ. Νοικοκυράκης: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί παρόλες τις δυσκολίες»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ζ. Νοικοκυράκης: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί παρόλες τις δυσκολίες»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης, προπονητής της Τριτωνίας, μίλησε στο grandsport.gr για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, όπου θα αντιμετωπίσει στο γειτονικό ντέρμπι, τον ΟΦΑ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αστριτσίου, τόνισε πως πρέπει να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με το δεξί, παρόλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν από τον ΟΦΑ, ενώ παράλληλα, ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα, με υγεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαχαρία Νοικοκυράκη στο grandsport.gr:

«Ξεκινάμε την πρώτη αγωνιστική στο γήπεδο μας, σε ένα παιχνίδι με δύο γειτονικά σωματεία. Ο στόχος είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλες τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο αντίπαλος. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας να έχουν ένα καλό ξεκίνημα, με υγεία πάνω απ’ όλα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για Χωρίς κατηγορία στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα