Επίσημα τέλος από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ ο Γκατούζο

Με μια λιτή ανακοίνωση η Μαρσέιγ επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Με μια ανακοίνωση λίγων γραμμών ο σύλλογος της Μασσαλίας έκανε επίσημο αυτό που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν κατάφερε να «βγάλει» τη σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γκατούζο αντικατέστησε τον ΜαρθεFλίνο και σε 24 παιχνίδια στο τιμόνι της ομάδας είχε απολογισμό 9 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες.

«Η Μαρσέιγ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Τζενάρο Γκατούζο. Η Μαρσέιγ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Τζενάρο καθώς και όλο το προσωπικό της για την άψογη συνεργασία και τον μεγάλο επαγγελματισμό που επιδεικνύουν καθημερινά και τους εύχεται καλή επιτυχία για το μέλλον» ανέφερε στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Μαρσέιγ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...