Μ. Χρήστου: «Να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα με τον ΑΟΤ»

Για την μεταγραφή του στον ΑΟΤ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μάνος Χρήστου. 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους του ΑΟΤ με τον Νίκο Σουτζή να θωρακίζει τα δοκάρια του και να δείχνει ότι δεν θέλει να φύγει από την κορυφή.

Σπουδαία κίνηση με Χρήστου ο ΑΟΤ!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάνος Χρήστου, αρχικά ευχήθηκε στον Λεωνίδα Βλαχάκη, περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην δράση. Τώρα όσον αφορά την συμφωνία ευχαρίστησε την διοίκηση και τον Νίκο Σουτζή για την εμπιστοσύνη, ενώ ξεκαθάρισε ότι του άρεσαν οι σκέψεις των ασπρόμαυρων και τον οδήγησαν στο να πει το ναι…

Για τον στόχο του ξεκαθάρισε ότι δεν είναι άλλος από το να πάρει το πρωτάθλημα, όπως έκανε και πέρυσι με τον Γιούχτα.

Για την μεταγραφή του στον ΑΟΤ: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Δεύτερον θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Λεωνίδα Βλαχάκη και του εύχομαι να αναρρώσει και να γυρίσει γρήγορα στην ενεργό δράση.

Όσον αφορά την μεταγραφή μου στην ομάδα του ΑΟΤ θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή Νίκο Σουτζή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Μου άρεσε ο τρόπος σκέψεις της ομάδας κάτι που με οδήγησε στο να πάρω την απόφαση μου».

Για τον στόχο του: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και μου αρέσει να είμαι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Στόχος μου είναι να πανηγυρίσω όπως και πέρυσι το πρωτάθλημα αυτή την φορά με την ομάδα Τυμπακίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P