ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Να συνεχίσει το σερί η Ομόνοια

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Να συνεχίσει το σερί η Ομόνοια
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η Ομόνοια επικράτησε του Κόροιβου με 4-0 και πήρε την δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, με άπαντες να θέλουν την διεύρυνση του σερί.

Το σύνολο του Αντώνη Κεφαλούκου για δεύτερη φορά φέτος, πανηγύρισε δύο σερί νίκες, είχε προηγηθεί το 4-3 επί του Λίντο και πλέον κόντρα στους Νέους Αλμυρούς την Κυριακή θα αναζητήσει για πρώτη φορά να πετύχει σερί τριών νικών στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετική, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση στο ματς με τον Κόροιβο, παίρνοντας την τέταρτη φετινή νίκη και πλέον κοιτάζει το ματς με το νεανικό σύνολο του Γαζίου, ώστε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα