«Καθάρισε» εύκολα τη Χερσόνησο ο ΑΟ Τυμπακίου

Ο ΑΟ Τυμπακίου ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Χερσόνησο και έφτασε δίκαια στην 10η νίκη του σε 11 παιχνίδια στη φετινή Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352484″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352484″]

Ο ΑΟΤ που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα στο 14′ με εύστοχο πλασέ του Χαϊντίνι έπειτα από ωραία ασίστ του Μεϊρέλες. Στο 27′ ο Μεϊρέλες απέιλησε με μακρινό γυριστό σουτ που κατάληξε άουτ.

Στο 61′ μετά από σέντρα του Κουρουθιανάκη ο Βρετός λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Ο ΑΟΤ είχε νέα καλή φασή με δεξί σουτ του Παπανδρέου που έφυγε λίγο εκτός εστίας στο 67′. Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό μετά εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, κλέβοντας έξυπνα, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο.

Στο 69′ ο Χαϊντίνι έκανε ωραία κίνηση και σουτ με το αριστερό με το Δημαράκη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Η υπεροχή των γηπεδούχων επιβεβαιώθηκε στο 70′ όταν ο Μεταξάκης βγήκε τετ α τετ, πέρασε τον Δημαράκη και σκόραρε για το 2-0. Σε μία από τις λίγες φάσεις της στο παιχνίδι η Χερσόνησος είχε σουτ με τον Ψωρογιάννη στο 91′.

Το σύνολο του Νίκου Σουτζή κράτησε με ευκολία το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, διαχειρίζοντας άψογα την αναμέτρηση, για να πάρει ακόμα μία νίκη που διατηρεί τον ΑΟΤ στην 2η θέση της βαθμολογίας, τρεις πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352484″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P