ΑΟΤ: «Δεν έχουμε πέσει ακόμη – Σε αυτές τις συνθήκες μετράμε τους φίλους και τους εχθρούς μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του ΑΟ Τυμπακίου, αναφορικά με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα αλλά και την ενόχληση του προς όσους, έχουν προσεγγίσει ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ως γνωστών ο ΑΟΤ βρίσκεται εκτός Μητρώου και με ενέργειες της η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να πάρει έγκριση και να αγωνιστεί κανονικά στα πρωταθλήματα.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, όπου μεταφέρει τον εκνευρισμό της, για κάποιους που ενοχλούν ποδοσφαιριστές του δυναμικού της ομάδας, αναφέροντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, ενώ σε περίπτωση που δικαιωθεί, τότε όλες οι απαντήσεις θα δοθούν εντός αγωνιστικού χώρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου αισθάνεται την ανάγκη ,να ενημερώσει τους φιλάθλους του, και όποιους άλλους ενδιαφέρονται ,για το τι συμβαίνει από την 1η Αυγούστου έως τώρα στο σωματείο.

Εδώ και δύο μήνες δίνουμε την μάχη της επιβίωσης, ενάντια στον γραφειοκρατικό κυκεώνα της τυπολατρίας. Μάχη που τώρα αφορά εμάς, αύριο ενδεχομένως άλλα ερασιτεχνικά σωματεία.

Σε αυτές τις συνθήκες, μετράμε τους φίλους , αλλά και τους εχθρούς μας. Δυστυχώς, υπάρχουν  «συνάδελφοι» παράγοντες και προπονητές, ερασιτέχνες όπως εμείς, που ενοχλούν ποδοσφαιριστές μας, θέλοντας να επωφεληθούν.

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Μόνο που εμείς δεν έχουμε πέσει ακόμη.

Τις απαντήσεις μας, σε περίπτωση που δικαιωθούμε, θα τις δώσουμε μέσα στο γήπεδο.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Α.Ο. Τυμπακίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P