Δυνατό παιχνίδι και νίκη της Μινωικής επί του Κεραυνού

Η Μινωική επικράτησε με 1-0 του Κεραυνού σε μία φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Ατσαλένιο.

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, η Μινωική ήταν αυτή που πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Σταυρουλάκη στο 71ο λεπτό.

Έγινε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες, σε ένα παιχνίδι κέντρου με αρκετή ποιότητα. Αμφότεροι οι προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα της Φορτέτσας να επικεντρώνεται πλέον στην πρεμιέρα της Α1 κόντρα στο Μοχό, την ώρα που το συγκρότημα του Άρη Μαυρογιαννάκη συνεχίζει την προετοιμασία του για να είναι με τη σειρά του έτοιμο για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Οι συνθέσεις: 

Κεραυνός: Κοκαράκης Β., Κοκαράκης Γ., Μπουτσάκης, Μαυροζαχαράκης, Καλογιαννάκης Στ., Μαυρογιαννάκης, Χριστοδουλάκης Στ., Χριστουδουλάκης Χρ. Κουγιός, Κωστάκης

Έπαιξαν και οι: Χαχλιουτάκης, Μπελενιώτης, Χουστουλάκης, Γιαννιδάκης, Παναγιωτάκης, Ζωάκης, Προβατάς, Σαμπροβαλάκης, Καλογιαννάκης Φιλ., Ανδρωνάς, Κουγιός Γ.

Μινωική: Καφετζάκης, Σταράς, Σταυρακάκης, Τσαμπουράκης, Καστελλιανάκης, Σαραφαλντίν, Κουρουγκιαβούρης Μ., Σταυρακάκης, Πατσάκης, Μαγάκης, Κουρουγκιαβούρης Γ, Καρτσάκης

Έπαιξαν και οι: Αμπατζής, Τριανταφύλλου, Μπάλλας Α., Ρουμελιώτης, Σταυρουλάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P