Σούπερ κίνηση με Ζ. Χριστογιάννη ο ΑΟΑΝ!

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Οι «κυανόλευκοι», ήρθαν σε συμφωνία με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, Ζαχαρία Χριστογιάννη, ενισχύοντας έτσι τα μετόπισθεν με έναν ταλαντούχο και παράλληλα ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ναυπακτιακό, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στην ΑΕ Μεσολογγίου, στον Ηρόδοτο και τον ΑΟ Υπάτου, στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ εθνικής.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ζαχαρία Χριστογιάννη.
Ο γεννημένος στις 09/08/1999 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα, την οποία ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και έχει αγωνιστεί στον Ναυπακτιακό, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στην ΑΕ Μεσολογγίου, στον Ηρόδοτο και τον ΑΟ Υπάτου, στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ εθνικής.

Τον υποδεχόμαστε στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε υγεία, προκειμένου να συμβάλει στην καλή πορεία της ομάδας μας»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ