
Έχασε άδικα 2-1 από τη Θύελλα Ραφήνας-Πολλά τα παράπονα για τη διαιτησία.
[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243655″]
[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243655″]
Ο ΑΟΤ πραγματοποίησε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, η οποία, όμως, δε συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Οι μεσαρίτες, πάντως, «φωνάζουν» για τις αποφάσεις του Μαυραντωνάκη από τη Χίο, αφού υποστηρίζουν ότι δεν τους επέτρεψε να πάρουν ό.τι άξιζαν.
Στο 19’ ο Βακράκης έδωσε το προβάδισμα στο Τυμπάκι και στο 40’ ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε, αλλά το πέναλτι δε δόθηκε. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (47’) ο Τόσκα ισοφάρισε και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι σαν να έχασαν τη συγκέντρωση τους.
Ο Μαντζώρος πέτυχε το 2-1 στο 70’, με τους ηττημένους να υποστηρίζουν ότι στη φάση υπήρχε επιθετικό φάουλ, με τον ρέφερι, πάντως, να έχει διαφορετική άποψη. Μέχρι και το φινάλε του αγώνα ο ΑΟΤ κυριάρχησε και είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Βακράκο στο 80’, τον Γκελοσάνι στο 84’ και τον Παπανδρέου στο 90’.
[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243655″]