Πέρασε από το Μοσχάτο ο Αλμυρός!

Ο Αλμυρός με γκολ του Πιερτζιάκομι στο 28′, πήρε σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο, επικρατώντας του Μοσχάτου με 0-1!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243635″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243635″]

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 10′, όταν ο Σιμονιάν έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ! Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τον Αλμυρό να προσπαθεί να επιτεθεί κυρίως από τα αριστερά, με το Μοσχάτο να προσπαθεί μέσω αντεπιθέσεων να γίνει απειλητικό.

Ωστόσο η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 28′, με τον Πιερτζάκομι να κερδίζει τη κόντρα από τον Παντίδο και με πλασέ έκανε το 0-1! Στο 35′ νέα καλή στιγμή για τους «οράνιε» με τον Πατινιώτη να κάνει τη σέντρα, τον Κατσικοκέρη να παίρνει τη κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με μια κεφαλιά του Κατσικοκέρη να μπλοκάρει ο Τσάκαλος. Στην επανάληψη, το Μοσχάτο είχε δύο καλές στιγμές, με τον Πασαλίδη να κάνει το σουτ, τη μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Μπέριου, με τον Κουτσούμπα να κάνει το σουτ από διαγώνια θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ωραίο κλέψιμο από Ποιμενίδη που βγάζει αριστερά για Σιμονιάν που πασάρει στον άξονα για τον Πασαλίδη, με το σουτ να περνάει λίγο άουτ.

Ένα σουτ του Ενγκουέμ στο 58′ δεν ανησύχησε τον Τσάκαλο, ο οποίος μπλόκαρε. Στο 61′ ατομική ενέργεια από αριστερά του Σιμονιάν, σε ρόλο φορ ο Ανδρίκος, έκανε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 69′ ο Πιερτζάκομι βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο το σουτ του πέρασε άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τον Αλμυρό να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο στην Αθήνα!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243635″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P