Β. Δημαράκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα – Έζησα όμορφες στιγμές στον Γιούχτα»

Για την επιστροφή του στις Αρχάνες ως αντίπαλος, αλλά και για το ματς με τον Γιούχτα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Βαγγέλης Δημαράκης. 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΑΟΤ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούχτα, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παίξει χωρίς άγχος και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στις Αρχάνες μετά από 5 χρόνια, τονίζοντας πως με τη φανέλα του Γιούχτα έζησε όμορφες στιγμές.

Συγκεκριμένα για το ματς με τον Γιούχτα: «Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει πολύ έμπειρους και ποιοτικούς παίχτες και φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως, πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι όπως όλα τα αλλά χωρίς άγχος. Πιστεύω πως άμα είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα φύγουμε χαμογελαστοί από τις Αρχάνες».

Για την επιστροφή του στις Αρχάνες: «Όσο για μένα είμαι πολύ χαρούμενος που μετά  από 5 χρόνια θα γυρίσω στις Αρχάνες στην ομάδα που με έφερε στην Κρήτη, ως αντίπαλος. Στον Γιούχτα έχω ζήσει όμορφες στιγμές και θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P