Ηττήθηκε στον Ταύρο ο Αλμυρός (vids)

Ο Αλμυρός, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει στον Ταύρο, στο παιχνίδι με τον Φωστήρα, γνωρίζοντας την ήττα, σ’ ένα παιχνίδι που έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Δρούζα από την Αργολίδα!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243629″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243629″]

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή, στο πρώτο μέρος δεν ήταν αυτή που έπρεπε, μην καταφέρνοντας καν να απειλήσει την αντίπαλη εστία, αντίθετα με τους γηπεδούχους που στο 5’ έκαναν αισθητή τη παρουσία τους με τον Φέκκα, αλλά ο Χανιωτάκης βγήκε έγκαιρα και απομάκρυνε σε κόρνερ προ του Χριστόπουλου, ενώ στο 8’ ένα διώξιμο του Πεχλιβανίδη και με τη βοήθεια του αέρα, ανάγκασε τον Χανιωτάκη να «μπλοκάρει» πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 19’ ο Φέκκας, από τα δεξιά βγήκε ωραία αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό και ο Χανιωτάκης μπλόκαρε, ενώ στο 26’ ο Χριστόπουλος από καλή θέση πλάσαρε άουτ

Στην επανάληψη, ο Αλμυρός ανέβασε ρυθμό, απείλησε στο 54’ με τον Κατσικοκέρη, κάνοντας αισθητή τη παρουσία του και χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Πεχλιβανίδη πάνω από τη γραμμή για να διατηρηθεί το 0-0.

Στο 62’ όμως ο Φωστήρας εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του Χριστόπουλου που βγήκε στη πλάτη της άμυνας, βρέθηκε απέναντι από τον Χανιωτάκη και με διπλή προσπάθεια κατάφερε να «γράψει» το 1-0.

Στο 64’ ο Αλμυρός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Θεοδωράκη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο προπονητής του Αλμυρού Μανώλης Σουτζής.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 87’ σε μία… περίεργη φάση, με τον Κρητικό να παίρνει τη κεφαλιά από τη περιοχή και τον Χανιωτάκη να αποκρούει εντυπωσιακά, όμως ο διαιτητής του αγώνα κ. Δρούζας υπέδειξε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και κατοχύρωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243629″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P