Ο Βαρούχας έδωσε την πρόκριση στον Άγιο Δημήτριο!

Μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ πανηγύρισε ο Άγιος Δημήτριος ο οποίος επικράτησε του Μοχού στον Κρουσώνα με 2-1.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”269708″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”269708″]

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε για τις δύο ομάδες, με τον Μοχό να σπαταλάει δύο ευκαιρίες με Μίχο και Πατεράκη, ενώ ο Άγιος Δημήτριος γινόταν απειλητικός κυρίως με τον Βαρούχα.

Στο 28ο λεπτό, ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Βαρούχα να πετυχαίνει το γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες, αφού μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση και οι φιλοξενούμενοι για να φέρουν το ματς στα ίσα.

Ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 65ο λεπτό με τον Βαρούχα και πάλι να νικάει τον Κτιστάκη για δεύτερη φορά και να βάζει την ομάδα του στις… ράγες για το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Ο Μοχός προσπάθησε να αντιδράσει και τελικά μείωσε στο σκορ με τον Ποντίκαλη στο 75ο λεπτό. Παρά τον «τρελό» ρυθμό που είχε το ματς στα τελευταία λεπτά ο Άγιος Δημήτριος κράτησε το υπέρ του 2-1 και πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”269708″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P