Σπουδαία νίκη με Ν. Κοτζιά για τον Αστέρα Μυρτιάς – Πόρο!

Μια μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος, επικρατώντας με 1-0 του Άλογου Μαλεβιζίου για την 10η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”222004″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”222004″]

Το Άλογο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Κάββαλο να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.  Στο 7’ ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους με τον Χανιωτάκη να σουτάρει, όμως η κατάληξη ήταν ίδια.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με τον Βιλανάκη να παίρνει ωραία κεφαλιά, όμως ο Μπεκιάι έκανε σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Στο 13’ το Άλογο καταφέρνει να βρει δίχτυα με τον Χριστοδουλάκη, όμως ακυρώνεται για οφσάιντ. Λίγο πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο, ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος έχασε μια ευκαιρία με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέρου, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσελή.

Στο 28ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Βιλανάκη, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε ότι ο παίκτης ήταν εκτός περιοχής και καταλόγισε φάουλ.

Ο Τσέρος απείλησε και πάλι στο 32’ την εστία του Κατσελή, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Τσέρου πίεσε ψηλά το Άλογο με αποτέλεσμα να καταφέρει να πετύχει γκολ στο 41ο λεπτό όταν μετά από αδράνεια της άμυνας ο Νίκος Κοτζιάς από κοντά έκανε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Άλογο Μαλεβιζίου ανέβασε την απόδοση του και για τα επόμενα δέκα λεπτά πίεζε ασφυκτικά την άμυνα του Αστέρα Μυρτιάς, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει την ευκαιρία στα καρέ του Μπεκιάι.

Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Χριστοδουλάκη, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.

Στο 63’ ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν στην κόντρα επίθεση, ο Στειακάκης βγήκε απέναντι από τον Κατσελή, όμως ο κίπερ του Αλόγου έδιωξε εντυπωσιακά με τα πόδια κρατώντας ζωντανή την ομάδα του.

Το Άλογο πίεσε για το γκολ και στο 75’ έχασε άλλη μια ευκαιρία με τον Ανδρουλάκη να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 82’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πάλι γκολ, όμως ακυρώθηκε και αυτό ως οφσάιντ. Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη νίκη, με τον Λικάι, όμως το σουτ του πήγε στην αγκαλιά του Κατσελή.

Στις καθυστερήσεις το Άλογο πίεζε και ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά το Άλογο πίεσε και έχασε μοναδική στιγμή με Σημαιάκη, όμως το σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”222004″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P