ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ζαχ. Ντουλάκης: «Ζητούμενο οι τρεις βαθμοί»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ζαχ. Ντουλάκης: «Ζητούμενο οι τρεις βαθμοί»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Για το πρώτο τρίποντο της σεζόν αλλά και για το ματς με τον ΕΓΟΗ μίλησε στο ????????????????????????????????????????  ο Ζαχαρίας Ντουλάκης.

Ο ένας εκ των δύο προπονητών του Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε στο ματς με την Ομόνοια και τους τρεις βαθμούς, ενώ για το παιχνίδι με τον ΕΓΟΗ τόνισε ότι το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Ομόνοια και κοιτάζουμε την συνέχεια.

Ο ΕΓΟΗ είναι ένα ιστορικό σωματείο, εμείς δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα και στοχεύουμε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί από την πρεμιέρα. Δεν υπάρχουν απουσίες και ευελπιστούμε να γίνει ένα καλό ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι και το ζητούμενο».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα