Αντ. Κομνηνός: «Να κάνουμε μια καλή αρχή – Να δίνω τα πάντα για το Λίντο»

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με το Ασήμι, αλλά και τους στόχους τόσο τους δικούς του όσο και της ομάδας μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Αντώνης Κομνηνός.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Λίντο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στην πρεμιέρα με το Ασήμι, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος τους είναι να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα.

Τώρα όσον αφορά τους στόχους ο ίδιος ανέφερε ότι θέλει να δίνει τα πάντα για το σωματείο και να βοηθήσει τα νεαρά παιδιά για να αναδειχθούν.

Για το ματς της πρεμιέρας με το Ασήμι: «Το φετινό μας πρωτάθλημα ξεκινάει με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Ασήμι, καθώς είναι μια ομάδα έμπειρη. Σίγουρα τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε μια καλή αρχή, έτσι ώστε να μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Πάντα τα πρώτα ματς είναι σημαντικά για την συνέχεια. Είμαστε προετοιμασμένοι, εξάλλου αυτούς τους τρεις μήνες έχουμε δουλέψει τις αδυναμίες μας, έχουμε βάλει νέα πράγματα στο παιχνίδι μας και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και σωματικά και ψυχολογικά για το ματς αυτό».

Για τους στόχους του και του Λίντο: «Το βασικότερο και το πιο σημαντικό είναι να διατηρούμαστε υγιής. Αυτός είναι και ο στόχος μου για εμένα. Από εκεί και πέρα να δίνω το 100% σε όλα τα παιχνίδια και τις προπονήσεις όπως έχω μάθει να κάνω, έτσι ώστε να βοηθήσω το Λίντο να φτάσει στους στόχους του. Τώρα για την ομάδα, θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι, να τερματίσουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία και το κυριότερο να αναδείξουμε παιδιά γιατί το Λίντο έχει θησαυρό από πίσω του και γιατί όχι να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι πιο ψηλά σε αυτή την κατηγορία».

[jsPlayerProfile player_id =”194758″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P