Προς τα τέλη Οκτωβρίου η σέντρα στη Γ’ Εθνική

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει σέντρα στις 2 Οκτωβρίου για τη Γ’ Εθνική.

Και είναι απολύτως λογικό, καθώς ακόμη δεν έχει γίνει η κλήρωση, δεν είναι σαφές ποιες ομάδες θα αγωνιστούν, με όλα όσα έχουν συμβεί και με τις ανοικτές υποθέσεις ομάδων, όλα δείχνουν πως η σέντρα θα πάει στα τέλη Οκτωβρίου.

Η λήξη προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής είναι στις 10 Οκτωβρίου, ενώ τη Δευτέρα (26/9) θα υπάρξει μια συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της ομοσπονδίας, ώστε να δουν τι συμβαίνει μέχρι στιγμής με τις δηλώσεις συμμετοχής και πως θα διαμορφωθεί ο χάρτης του πρωταθλήματος.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, δεδομένο είναι πλέον πως σέντρα στη Γ’ Εθνική στις 2 Οκτωβρίου δεν θα υπάρξει και πλέον αναμένονται με αγωνία οι αποφάσεις της ομοσπονδίας, τόσο για τον καταρτισμό των ομίλων, όσο και για την σέντρα των ομίλων.

Όσον αφορά τον διαχωρισμό των κρητικών ομάδων, όλα θα κριθούν από τις δηλώσεις συμμετοχής, ωστόσο θεωρείται απίθανο να χωριστούν σε διαφορετικούς ομίλους..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...