Παντρεύτηκε ο Γ. Ρουμπάκης με κουμπάρους τους Πολυχρονάκη και Κοκαράκη

Ο Γιώργος Ρουμπάκης, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς στου, Σοφία, με την Δαμάστα να του στέλνει τις θερμότερες ευχές της.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Δαμάστας, παντρεύτηκε στην Λότζια και κουμπάροι ήταν δύο παλιοί του συμπαίκτες, ο πρόεδρος της Δαμάστας, Γιώργος Πολυχρονάκης και ο και ο επί χρόνια αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Κοκαράκης.

Οι ευχές της Δαμάστας: «Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης έδωσαν σήμερα ο Γιώργος Ρουμπάκης και η αγαπημένη του Σοφία σε έναν γάμο με άρωμα Δαμάστας, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Ο Γιώργος Ρουμπάκης, γνωστός και ως «Μάγκας» τίμησε τη φανέλα του σωματείου κατά το παρελθόν και συνέδεσε το όνομά του με την Δαμάστα. Μάλιστα κουμπάροι του ζεύγους είναι δύο παλιοί συμπαίκτες του γαμπρού!

Ο νυν πρόεδρος της Δαμάστας Γιώργος Πολυχρονάκης αλλά και ο επί χρόνια αρχηγός Μιχάλης Κοκαράκης, ο οποίος έμεινε ως «Σκόκο» στις συνειδήσεις των Δαμαστιανών. Ο σημερινός γάμος επιβεβαιώνει ότι από την ίδρυσή της η Δαμάστα αποτέλεσε μια ομάδα πρότυπο, μια μεγάλη οικογένεια, στην οποία δομήθηκαν ισχυρές φιλίες!

Να ευχηθούμε στον Γιώργο και τη Σοφία να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά και στους κουμπάρους πάντα άξιοι…».

Φωτογραφίες από τον γάμο του Γιώργου Ρουμπάκη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P