Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της Βόνης για τη νέα σεζόν, με τις ανανεώσεις να έχουν μπει σε σειρά.
Στην Βόνη θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Παπακώστας, ο οποίος αποτελεί γιο του προπονητή της ομάδας Απόστολου, με τον ταλαντούχο επιθετικό να συνεισφέρει πέρυσι τα μέγιστα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS», σημειώνοντας 13 γκολ, εκ των οποίων τα περισσότερα καθοριστικά!
Αποτελεί τη δεύτερη ανανέωση για τη Βόνη μετά τη παραμονή του Γιώργου Βλάχου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η δεύτερη ανανέωση για την ομάδας μας είναι γεγονός! Η διοίκηση τα βρήκε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπακώστα, γιο του προπονητή της ομάδας μας Απόστολου. Ο Δημήτρης έχοντας σημαντική πορεία στην περσινή αγωνιστική δράση με την ομάδα μας ,κατάφερε να σημειώσει 13 γκολ εκ των οποίων τα περισσότερα καθοριστικά.
Ο ταλαντούχος επιθετικός που αγωνίζεται και στις θέσεις των εξτρέμ, έχει όλα τα “φόντα” για να εδραιωθεί στην ομάδα μας και στην απαιτητική κατηγορία της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS». Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες!»
