Το… ευχαριστώ του Χρήστου Χανιωτάκη

Με ανάρτηση-τοποθέτηση του, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ Χρήστος Χανιωτάκης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Τζώρτζογλου αλλά και το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Ο Χρήστος Χανιωτάκης, παρέμεινε μετά την επανασύσταση των επιτροπών της ΕΠΣΗ στη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ πλέον θα μετέχει και ως μέλος στην Επιτροπή Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου και Πρωταθλημάτων υποδομών.

Ο ίδιος, με τοποθέτησή του, ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου, όσο και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, ενώ έκανε λόγο για διαρκή προσπάθεια για το καλύτερο της διαιτησίας αλλά και τις υποδομές.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου καθώς και το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου για την θέση του Αντιπρόεδρου τόσο στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ όσο και στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ. 

Η προσπάθεια διαρκείς για το καλύτερο τόσο στο χώρο της Διαιτησίας αλλά και στο χώρο των υποδομών όπου από εκεί θα αντλήσουμε τα μελλοντικά ταλέντα του Ηρακλείου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...