Πανέτοιμος για τον πρώτο… τελικό ο Αλμυρός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αλμυρού για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πόρο στον Κρουσώνα, την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 15:00.

Η ομάδα του Γαζίου, προπονήθηκε κανονικά σήμερα, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που του επέτρεψε να τους συμπεριλάβει όλους στην αποστολή που θα μεταβεί στον Κρουσώνα, λίγες ώρες πριν την σέντρα του παιχνιδιού.

Ο Αλμυρός, θα προσπαθήσει να… καθαρίσει το ματς από νωρίς, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες παράτασης, έχοντας ως μεγάλο στόχο, την κατάκτηση του τροπαίου και αυτό είναι που επιθυμούν διακαώς στο Γάζι.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχουν φαβορί, ενώ πρόσθεσε πως άπαντες στον Αλμυρό, επιθυμούν να μεγαλώσουν την ιστορία και αυτό θα επιτευχθεί κατακτώντας το Κύπελλο.

Μ. Παπαματθαιάκης: «Δεν υπάρχουν φαβορί, να δείξουμε σαν Ηράλειο ότι το ποδόσφαιρο μας ενώνει»

Στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Πόρο, ο Δημήτρης Κοιλιάρας, τόνισε μεταξύ άλλων πως παιχνίδι που θα κριθούν στην ετοιμότητα της κάθε ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως έχουν την ομάδα για να μπορέσουν να… φέρουν τον τίτλο στο Γάζι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P