Δ. Κοιλιάρας: «Έχουμε την ομάδα για να κατακτήσουμε το κύπελλο»

Είναι ο… μαέστρος του Αλμυρού, με την ποιότητα του κατάφερε να βάλει το… λιθαράκι του για να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα του Γαζίου. Πλέον θέλει να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο στην σπουδαία καριέρα του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοιλιάρα. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος μίλησε στο ????????????????????????????????????????  για το σπουδαίο Final Four που θα γίνει στον Κρουσώνα, για τους στόχους του Αλμυρού και φυσικά για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας τόνισε ότι θα είναι ένα πρωτόγνωρο σκηνικό τα δύο παιχνίδια σε λίγες ώρες διαφορά, ενώ εξέφρασε τον στόχο όλων στο Γάζι για την κατάκτηση του τίτλου.

ADVERTISING

Για το ιστορικό Final Four: «Είναι πρωτόγνωρο για όλους μας και ίσως ασυνήθιστο για τις ομάδες που θα παίξουν σε δύο μέρες δύο δύσκολους αγώνες. Θα είναι σίγουρα κουραστικό γιατί δεν έχουμε συνηθίσει ειδικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο σύντομους αγώνες. Θεωρώ όμως ότι θα είναι ένα ωραίο και απολαυστικό event για τους φιλάθλους του Ηρακλείου». 

Για τον στόχο του Αλμυρού: «Είναι παιχνίδια τα οποία θα κριθούν στην καλή ημέρα των ομάδων. Ο στόχο εννοείται για εμάς είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και έχουμε την ομάδα να το καταφέρουμε και να φέρουμε τον τίτλο στο Γάζι. Τώρα για το ματς με τον Πόρο, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλοστημένη ομάδα που παίρνει αποτελέσματα και έχει ουσία στο παιχνίδι της και το έδειξαν και αυτοί στο πρωτάθλημα που ήμασταν». 

Το μήνυμα στον κόσμο: «Στον κόσμο μας δείξαμε ότι έχουμε μια ομάδα που εκτός από αποτελέσματα παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό θα κάνουμε και στο Final Four και θα θέλαμε να τον έχουμε στο πλευρό μας στο ματς της Πέμπτης».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ