«Σαρωτική» Ομόνοια έκανε το 11Χ11!

Η Ομόνοια ήταν σαρωτική κόντρα στον Ηρακλή Νιπιδιτού του οποίου επικράτησε με το ευρύ 1-11, κάνοντας παράλληλα το 11Χ11 στο φετινό πρωτάθλημα!

Η Ομόνοια ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος και στο 23΄ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαδογιωργάκη! Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε και πάλι για το 0-2, ενώ πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Παπαδογιωργάκης και πάλι ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3!

Η Ομόνοια ωστόσο δεν έμεινε εκεί και λίγο αργότερα έφτασε και σε τέταρτο γκολ με τον Πουλακάκη, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε από το σημείο του πέναλτι για το 0-5!

Το 0-6 έκανε ο Δασκαλάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν άλλαξε με την Ομόνοια να συνεχίζει με το πόδι κολλημένο στα γκάζι. Αρχικά έφτασε σε 7ο γκολ με τον Αυγουστάκη, ενώ λίγο αργότερα ο Φραγκιαδάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-8! Στη συνέχεια ο νεαρός Καλλέργης έκανε το 0-9 για να έρθει το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους με τον Κοντογιάννη!

Το σκορ δεν έμεινε εκεί ωστόσο με τον Αυγουστάκη να κάνει το 1-10, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Καλλέργης ο οποίος έκανε το 1-11!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής Νιπιδιτού: Κανακουσάκης(46΄λ.τ. Κυπραίος), Βιτσαράς, Στεφανάκης, Δουμανίδης, Γαλανάκης(75΄ Μανδαλενάκης), Γεωργιάδης, Χαραλάμπης Α.(Γκέρι), Μποϊνι, Μαλαδάκης, Νιοτάκης(75΄ Χαραλάμπης Γ.), Βουϊδάσκης(65΄ Θεοδωράκης)

Ομόνοια: Καλογεράκης, Θοδωρής, Παρασύρης, Δασκαλάκης, Φραγκιαδάκης, Μαυρόπουλος, Παπαδογιωργάκης, Γεωργαλης, Πουλακάκης Κ., Λουλάκης, Αυγουστάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P