ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΟΚ

«Η Επιτροπή Διαιτησίας ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην οριστούν διαιτητές για τις επόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
«Η Επιτροπή Διαιτησίας ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην οριστούν διαιτητές για τις επόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με ανακοίνωση της η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ καλεί τον ΠΑΟΚ για διευκρινήσεις στην επόμενη συνεδρίασή της, ενώ τονίζουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην οριστούν διαιτητές από το νομό Ηρακλείου στα επόμενα ματς των «ασπρόμαυρων».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΗ εκπροσωπώντας το σύνολο των αξιολογημένων διαιτητών του Ηρακλείου εξέφρασε μέσω επιστολής της προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ την έντονη δυσαρέσκειά της για καταγγελία που έγινε από παράγοντα και μέλους του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ ζητά να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία για την υπόθεση αλλά και να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην οριστούν διαιτητές από την ΕΠΣ Ηρακλείου για τις επόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ όπως έχει ήδη αποφασίσει ομόφωνα από την συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας, θα καλέσει το σωματείο του ΠΑΟ Κρουσώνα και τη διοίκησή του για διευκρινήσεις στην επόμενη συνεδρίασή της».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΠΑΟΚ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα