Μοναδικό πρόβλημα ο Σ. Κάββαλος στις Ασίτες!

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παραταχθούν στον Κρουσώνα οι Ασίτες για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς του 2022.

Η ομάδα του Ζαχάρη Αναστασάκη που πραγματοποιεί μια αρκετά καλή χρονιά, έχοντα καταφέρει να εδραιωθεί  στην πρώτη εξάδα θα παραταχθεί χωρίς άγχος στον Κρουσώνα σε ένα δύσκολο παιχνίδι με κόντρα σε μια ομάδα που ψάχνει πάση θυσία το… τρίποντο.

Τα «Λιοντάρια» ολοκληρώνουν το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία τους για το γειτονικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχοντας στόχο να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν και να ξεκινήσουν το 2022 με θετικό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια αυτή ο Ζαχάρης Αναστασάκης αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, εκτός από τον γνώριμο εδώ και καιρό Στέλιο Κάββαλο, ο οποίος αναμένεται από σήμερα να μπει στις προπονήσεις, ωστόσο η μεγάλη του αποχή δεν τον αφήνει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Στις Ασίτες μετά τα σπουδαία αποτελέσματα και την συγκομιδή βαθμών θα παραταχθούν χωρίς άγχος με στόχο να διασκεδάσουν την αναμέτρηση, να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...