K. Ταβλαδωράκης: «Πολύ άδικη η διακοπή του κρητικού ομίλου»

Ένας εκ των αρχηγών της Δαμάστας, ο Κώστας Ταβλαδωράκης, μίλησε στον Grandsport.gr για την διακοπή των πρωταθλημάτων της Γ Εθνικής και τις συνέπειες που θα υπάρξουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε στις δηλώσεις του, πως θεωρεί πολύ άδικη την διακοπή του κρητικού ομίλου της Γ Εθνικής, καθώς δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα κρούσματα στο νησί, ενώ παράλληλα, πρόσθεσε πως όλες οι ομάδες οδηγούνται πλέον σε «αχαρτογράφητα» νερά καθώς δεν γνωρίζουν οι ομάδες πόσο θα διαρκέσει και που θα καταλήξει όλο αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ταβλαδωράκη: «Σίγουρα είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους, θεωρώ είναι πολύ άδικη η διακοπή για τον κρητικό όμιλο, από την στιγμή που δεν είμαστε σε περιοχή με επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο.

Σίγουρα δεν βοηθάει καμία ομάδα, τα πάντα είναι στον αέρα, μένουμε ξεκρέμαστοι, προπονητές, παράγοντες, οδηγούμαστε σε «αχαρτογράφητα» νερά, από την στιγμή που βρισκόμαστε σε μία κατάσταση, που δεν ξέρουν οι ομάδες πόσο θα διαρκέσει και που θα καταλήξει.

Νομίζω πως οι συνέπειες, όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να το δουν, θα είναι καταστροφικές για τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και γενικά για όλους όσους ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P