Α2-1ος Όμιλος: Ντέρμπι πρωτοπόρων σε Λίντο και Ατσαλένιο!

Με τέσσερα σημαντικά παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Ο Ποσειδώνας που συνεχίζει με… σπασμένα φρένα μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του “Lido Soccer” τους Νέους Εργοτέλη που μετά την ήττα της πρεμιέρας έχουν πετύχει το 2Χ2, σε μία αναμέτρηση που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ποιοτικές ομάδες!

Την ίδια ώρα στο Ατσαλένιο θα κοντραριστούν Κεραυνός και Λίντο με τις δύο ομάδες να μετράνε το απόλυτο νικών με δύο τρίποντα ενώ καθώς και οι δύο είχαν από ένα ρεπό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές!

Στο γήπεδο του Σκουρέλλου οι Νέοι Ηροδότου μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν κόντρα στους Κουνάβους θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στις Γούβες που έχουν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα στο τελευταίο χρονικά ματς έχασαν με το βαρύ 8-0 από τους Νέους Εργοτέλη!

Τέλος στις Αρχάνες ο Γιούχτας 2010 ο οποίος έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι τη φετινή χρονιά, καθώς η αναμέτρηση με τους Νέους Ηροδότου στην πρεμιέρα αναβλήθηκε ενώ στη συνέχεια είχε ρεπό, θα υποδεχτεί το Μοχό ο οποίος προέρχεται από την πρώτη του νίκη τη φετινή χρονιά και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Πήγασου!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στα γήπεδα του πρώτου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ:

[wpse_matches competition=93289 cdate=”2021-10-30″]

Η βαθμολογία πριν την έναρξη της 4ης αγωνιστικής:

[wpse_standing competition=”93289″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P