Με προβλήματα στη πρεμιέρα το Λίντο

Με απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στη πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, το Λίντο, που θα φιλοξενήσει στο «Lido Soccer» τους Νέους Εργοτέλη.

Η ομάδα του Μάριου Ζερβίδη, κορύφωσε σήμερα τη προετοιμασία της, ενώ η τελευταία προπόνηση, είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 19:00 στο αθλητικό κέντρο του «Lido Soccer», όπου θα επιλεχθεί και η τελική αποστολή για την πρεμιέρα.

Πρόβλημα με Ζηδιανάκη, επιστρέφει ο Γκότσης

Σε αυτήν, δεν θα βρίσκεται ο Νίκος Ζηδιανάκης, που παρ’ ότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, είναι «καθαρή», όμως παρ’ όλα αυτά, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ εκτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι και ο Πέτρος Ψαλιδάκης, που το… ντεμπούτο του αναμένεται να μετατεθεί για την 2η αγωνιστική.

Όσο αναφορά τους Σεβδαλή, Γκιουλμιχάλη και Μαμουλάκη, συνεχίζουν να μένουν εκτός, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και δεν θα βρίσκονται ούτε και αυτοί στη πρεμιέρα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δροσάτου, που θα ξεκαθαρίσει τη τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

Σε αυτούς, θα πρέπει να προστεθεί και ο Φουράκης, που εκτός του ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δεν έχει ολοκληρωθεί η επανέκδοση του δελτίου του.

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο προπονητής του Λίντο Μάριος Ζερβίδης μίλησε στο Gransport.gr για το νέο πρωτάθλημα και το παιχνίδι της πρεμιέρας!

Ο ικανός τεχνικός εξήγησε πως στόχος της ομάδας του είναι φυσικά να παίζει καλό και σωστό ποδόσφαιρο, ενώ για την πρεμιέρα εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ξεκινάς με θετικό αποτέλεσμα!

Μ. Ζερβίδης: «Στόχος να παίζουμε καλό και σωστό ποδόσφαιρο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P