Μ. Ζερβίδης: «Στόχος να παίζουμε καλό και σωστό ποδόσφαιρο»

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο προπονητής του Λίντο Μάριος Ζερβίδης μίλησε στο Gransport.gr για το νέο πρωτάθλημα και το παιχνίδι της πρεμιέρας!

Ο ικανός τεχνικός εξήγησε πως στόχος της ομάδας του είναι φυσικά να παίζει καλό και σωστό ποδόσφαιρο, ενώ για την πρεμιέρα εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ξεκινάς με θετικό αποτέλεσμα!

Αναλυτικά δήλωσε: «Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους. Να είμαστε υγιείς πάνω απ’όλα. Ξεκινάμε φέτος με πολλά νέα πρόσωπα με καινούργια δεδομένα αλλά με προσήλωση στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να παίξουμε καλό και σωστό ποδόσφαιρο βοηθώντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να κάνουν βήματα παραπάνω.

Είναι σημαντικό να ξεκινάς με θετικό αποτέλεσμα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε βοηθώντας μας έτσι να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε ώστε να δουλεύουμε με λιγότερο άγχος χτίζοντας μια ανταγωνιστική ομάδα…».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.