«Μαζί θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών μας»

Σε μία σπουδαία πρωτοβουλία προχωράει ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου, που διοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να επαναφέρουν και πάλι τα παιδικά χαμόγελα στη περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του συλλόγου, θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με σκοπό-στόχο να αντιμετωπίσουν όσο μπορούν, μέσω του αθλητισμού, τις ψυχολογικές συνέπειες από την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου πήρε την πρωτοβουλία και οργανώνει προπονήσεις-ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ώστε να αντιμετωπίσουμε όσο μπορούμε μέσω του αθλητισμού και του παιχνιδιού τις ψυχολογικές συνέπειες από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας.

Οι δραστηριότητες θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου που είναι μια ασφαλής περιοχή για όλους.

Οι δραστηριότητες θα γίνονται από τους δυο γυμναστές του συλλόγου μας.

Καλούνται όσοι εθελοντές γυμναστές – εκπαιδευτικοί – εμψυχωτές, επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Το πρόγραμμα ορίζεται ως εξής:

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή

15:00-16:00 (Νήπιο, Α’ Δημοτικού, Β’ Δημοτικού)

16:00 – 17:00 (Γ’-Δ’ Δημοτικού Δημοτικού)

17:00-18:00 (Ε’-ΣΤ’Δημοτικού)

18:00-19:00 ( Γυμνάσιο-Λύκειο)

Στο στάδιο Αρκαλοχωρίου

Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια επικοινωνία από τους γονείς πριν φέρουν τα παιδιά έρχονται με βάση το παραπάνω πρόγραμμα.

Οι προπονήσεις θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Δήμου μας ανεξάρτητα αν η οικογένεια τους έχει πληγεί ή όχι από το σεισμό.

Μαζί θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.