Αγιασμός και τραπέζι στην Φαιστό

Αντίστροφα μετρούν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ, στην Φαιστό, με τον Γιάννη Νικολιδάκη να έχει προγραμματίσει για αύριο το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα, που θα αποτελέσει ένα δυνατό «τεστ» για την ομάδα των Βόρρων.

Στην χθεσινή προπόνηση πάντως, πραγματοποιήθηκε αρχικά ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ μετά το τέλος της προπόνησης, η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές.

Στα αγωνιστικά τώρα, η Φαιστός ενόψει και της πρεμιέρας κόντρα στο Ασήμι, θα μεταβεί αύριο στη Παλιανή για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στις 17:30 σε φιλικό παιχνίδι, με τον Γιάννη Νικολιδάκη να έχει στη διάθεσή του τη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επιστροφή του Ντισπυράκη και του Πρένγκα που αναμένεται.

Στην Φαιστό, υπάρχει αισιοδοξία, καθώς καθημερινά, οι νεαροί αθλητές δείχνουν βελτίωση και αυτό είναι κάτι που τους δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.