Απρόοπτα με Παραθύρα-Δουλγεράκη στον ΑΟΤ

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή των Παραθύρα-Δουλγεράκη στο παιχνίδι με τις Ασίτες που ακολουθεί, καθώς στη χθεσινή προπόνηση, αισθάνθηκαν ενοχλήσεις.

Οι προπονητές του ΑΟ Τυμπακίου, θα ολοκληρώσουν σήμερα τη προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ με αντίπαλο τις Ασίτες, με τον Μιχάλη Κουτεντάκη να… περιμένει τους Παραθύρα-Δουλγεράκη να δει εάν θα καταφέρουν να προπονηθούν σήμερα και να τεθούν στη διάθεσή του, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιαννακάκη που έλειψε όμως και από την πρεμιέρα.

Αντίθετα, στα θετικά, εκδόθηκαν τα δελτία των Παπανδρέου-Γερακιού και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του, ενώ εκτός παραμένει και ο Σαβουϊδάκης.

Στην πρεμιέρα ο ΑΟΤ έμεινε στο… φτωχό 0-0 με τις Μοίρες και θα επιδιώξει απέναντι στις Ασίτες, στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Τυμπακίου έπειτα απο την πολύμηνη διακοπή, να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Προβλημάτισαν και έμειναν στο μηδέν

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.