ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Συνεχίζεται το… ψάξιμο επιθετικού

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Συνεχίζεται το… ψάξιμο επιθετικού
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η ομάδα της Χερσονήσου συνεχίζει να «ψάχνει» την προσθήκη ενός επιθετικού, λίγες μέρες πριν κλείσει το μεταγραφικό «παζάρι».

Οι «νεοφώτιστοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές και τις επόμενες μέρες υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει συμφωνία με τον έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι ιθύνοντες του σωματείου, θέλουν να προσθέσουν έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους, που να μπορεί να στέλνει την μπάλα με ευκολία στο… πλεχτό και αυτό θα επιδιώξουν να βρουν τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Να υπενθυμίσουμε πως την Τρίτη (27/10), αποχώρησε από την Χερσόνησο ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Περβολαράκης, για την ομάδα του Λασιθίου.

https://grandsport.gr/telos-apo-ti-chersoniso-o-g-pervolarakis/

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα