Φιλικό ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Αλμυρό

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα θα έχουν Δημήτρης Βολονάκης και Γιάννης Τάτσης, στο φιλικό που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο ομάδες, θα τεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό στις 17:00, με τους δύο προπονητές να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι απουσίες των Τσαμάρες-Μωραΐτη για τον Αλμυρό, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Βολονάκη.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Αλμυρό ανακοίνωσε και ο Ηρόδοτος με τους “κυανόλευκους” να αναφέρουν: “Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας πρόκειται να δώσει ο Ηρόδοτος, ο οποίος θα φιλοξενήσει στη Νέα Αλικαρνασσό τον Αλμυρό.
Η φιλική αναμέτρηση έχει οριστεί για την Τετάρτη στις 17:00.

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ η είσοδος των φιλάθλων επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι ή να διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης. Ανήλικοι 13 ως 17 ετών προσκομίζουν PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών.”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.