ΕΠΣΗ: Αναβολή σε Α2, Β’ και Γ’ κατηγορία

Κατά μία εβδομάδα αργότερα, θα πραγματοποιηθούν οι «πρεμιέρες» σε Α2, Β’ και Γ’ ΕΠΣΗ, μετά από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης. 

Σενάριο για αναβολή της πρεμιέρας στην Α2 ΕΠΣΗ

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα απο την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηρακλείου, λόγω των καθυστερήσεων στην έκδοση των δελτίων νέου τύπου, αποφασίστηκε η μετάθεση της πρεμιέρας στις προαναφερθέντες κατηγορίες κατά μία εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει πως πλέον η Α2 ΕΠΣΗ θα ξεκινήσει 9-10/10, η Β’ ΕΠΣΗ στις 16-17/10 και η Γ ΕΠΣΗ στις 25-26/10.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει«Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ λόγω των καθυστερήσεων που υπάρχουν από την ΕΠΟ στην έκδοση των δελτίων νέου τύπου αλλά και λόγω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η σεισμική ακολουθία στο Νομό Ηρακλείου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την μετάθεση κατά μία εβδομάδα της πρεμιέρας στα πρωταθλήματα Α2, Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Οι νέες ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων είναι:

Α2 Κατηγορία το σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου (αντί στις 2-3 Οκτωβρίου)

Β’ Κατηγορία το σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου (αντί στις 9-10 Οκτωβρίου).

Γ’ Κατηγορία το σαββατοκύριακο 25-26 Οκτωβρίου (αντί στις 16-17 Οκτωβρίου).

Σημειώνεται ότι η καταληκτική προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Γ’ Κατηγορία παραμένει η Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, όπως ισχύει από προηγούμενη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας που ξεκίνησε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, θα συνεχιστεί κανονικά το επόμενο σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Το ακριβές αγωνιστικό πρόγραμμα από την 2η έως την 5η αγωνιστική θα κοινοποιηθεί στα σωματεία αύριο Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.