Τα «φώτα» σε Μοίρες και Ασίτες

Το Σάββατο τα δύο παιχνίδια σε Ελιά και Λίντο μας άνοιξαν την όρεξη και σήμερα την σκυτάλη αναλαμβάνουν 12 ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα το πρωτάθλημα της νέας σεζόν ξεκίνησε με νίκες του Ρωμανού και των Δειλινών, κόντρα σε Βόνη και Χερσόνησο αντίστοιχα και σήμερα είναι το κυρίως… πιάτο της ημέρας.

Α1 ΕΠΣΗ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της Κυριακής!

Τα δύο παιχνίδια που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον είναι αυτά ανάμεσα στις Μοίρες και το Τυμπάκι, στο Μεσσαρίτικο ντέρμπι και φυσικά το Ασίτες – ΠΑΟΚ. Οι δύο φιλοξενούμενες ομάδες στοχεύουν ψηλά φέτος και θέλουν με το… καλημέρα να το αποδείξουν. Από την άλλη οι Μοίρες πάνε για μια καλή πορεία, ενώ οι Ασίτες που επέστρεψαν στην Α1 ΕΠΣΗ, έχουν ως στόχο την γρήγορη παραμονή και στην συνέχεια μια καλή πορεία.

Παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα γίνει και στο Αρκαλοχώρι. Ο νέος ΟΦΑ, υποδέχεται την Δαμάστα η οποία επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα μετά το πέρασμα της από την Γ’ Εθνική και έχει στόχο να κάνει μια καλή πορεία με βασικό μέλημα της το καλό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΝΟΜ επιστρέφει στο ανανεωμένο γήπεδο του και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα την χρονιά, κόντρα στον ΕΓΟΗ, ο οποίος επέστρεψε στην κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια και θέλει να καθιερωθεί σε αυτή.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στον Θραψανό. Η ανανεωμένη ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη, που προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφές, υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία με την ιστορία της κάθε χρόνο έχει στόχο τα ψηλά… ταβάνια της βαθμολογίας.

Τέλος Τριτωνία και Μινωική κοντράρονται στο Αστρίτσι σε μια “μάχη” που θα έχει ενδιαφέρον, αφού και τα δύο σωματεία θέλουν να κάνουν κάτι καλό φέτος.

Υπενθυμίζουμε τα παιχνίδια έχουν οριστεί στις 17:00 και όλα θα έχουν live εξέλιξη από το Grandsport.gr.

20/10/21
20/10/2116:00
ΜΙΝΩΙΚΗΜΙΝΩΙΚΗ v ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
20/10/2116:00
ΕΓΟΗΕΓΟΗ v ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
20/10/2116:00
ΡΩΜΑΝΟΣΡΩΜΑΝΟΣ v ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ
20/10/2116:00
ΒΟΝΗΒΟΝΗ v ΟΦΑΟΦΑ
20/10/2116:00
ΑΣΙΤΕΣΑΣΙΤΕΣ v ΔΕΙΛΙΝΑΔΕΙΛΙΝΑ
20/10/2116:00
ΠΑΝΟΜΠΑΝΟΜ v ΤΡΙΤΩΝΙΑΤΡΙΤΩΝΙΑ
Περισσότερα +
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.