Ισοπαλία στο Καστέλι για Δωριέα και Γιούχτα 2010

Σε ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι με ευκαιρίες και ρυθμό, Δωριέας και Γιούχτας 2010 έμειναν στο 2-2.

Ο Λυκούργος Παπαδάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είδε και μερικά στοιχεία που δουλεύει στην προπόνηση να βγαίνουν στο παιχνίδι τους. Σίγουρα ο ίδιος περιμένει βελτίωση στην συνέχεια μέσα από τις προπονήσεις.

Από την άλλη ο Γιώργος Ανωγειανάκης, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, βλέποντας παράλληλα βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ωστόσο δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τις στατικές φάσεις που δείχνει να “πονάει” η ομάδα.

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο Γιούχτας με τον Λουλάκη, ωστόσο ο Δωριέας έκανε την ανατροπή με τον Καλουδάκη, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Καστελίου.

Ο Γιούχτας 2010 βρήκε απάντηση και με τον Χατζηιωάννου, έφερε το ματς στο 2-2 που έμεινε μέχρι το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δωριέας είχε και δοκάρι στο παιχνίδι με τον Τσουλιάδη.

Δωριέας: Ξηρουδάκης, Σπιθουράκης, Χριστοδουλάκης, Μαζατζής, Βογιατζάκης, Εργαζάκης, Τζίμι, Ζωγραφάκης, Καλουδάκης, Τσουλιάδης, Μανφρέδας.

Έπαιξαν και οι: Τζόνι, Τσιμπιμπάκης, Σπανάκης.

Γιούχτας 2010:  Ριζογιάννης, Ζωγραφάκης, Φραγκουλάκης, Χατζηιωάννου, Μπόγρης Ν., Κωσταντάκης, Γιαλύτης, Καραδάκης, Μπεσιάν, Παπαγγελής, Λουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Μηναδάκης, Χαλεπάκης, Παχάκης, Μπόγρης Μ..

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.