Τ. Σταματάκης: «Έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης»

Ικανοποιημένος με εξαίρεση… τα κόρνερ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Νέους Εργοτέλη με 0-2, ο Τίμος Σταματάκης.

Ο προπονητής του Δία, αναφέρθηκε στα μαρκαρίσματα στα κόρνερ που όπως τόνισε είχαν πρόβλημα, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την ικανοποίηση του για την ομάδα του, προσθέτοντας όμως πως έχουν βελτιωθεί αρκετά αλλά έχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Στη δήλωση του, τόνισε χαρακτηριστικά: «το παιχνίδι ήταν ένα πάρα πολύ καλό για εμάς, εάν εξαιρέσουμε μία ή δύο φάσεις ειδικά στα κόρνερ που είχαμε ένα πρόβλημα και φάγαμε και το γκολ, έγινε 3-4 φορές και δεν μπορέσαμε να μαρκάρουμε σωστά. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι, είπαμε βέβαια πως φτιάχνουμε μία νέα ομάδα, νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά, έχουμε όμως και άλλα περιθώρια βελτίωσης και θα μπορούσαμε δύο ή τρεις φορές τα τελευταία λεπτά να κάνουμε το 1-1 ή και το 2-1, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί και άλλο γκολ γιατί είχαμε ανεβάσει την άμυνα μας για να τελειώσουμε το παιχνίδι, μήπως πάρουμε κάτι απο αυτό. Είμαι ευχαριστημένος, συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και καλή συνέχεια. Πιστεύω εμείς, να διορθώσουμε κάποια ακόμα πράγματα το επόμενο διάστημα».