Μεγάλη επιστροφή Καρακωνσταντάκη στην Αγία Βαρβάρα

Στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε, επιστρέφει ο Μιχάλης Καρακωνσταντάκης, μετά την αποχώρησή του από τον ΟΦΑΜ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ανήκει και πάλι στο δυναμικό της Αγίας Βαρβάρας, επιστρέφοντας σε αυτήν μετά από τέσσερα περίπου χρόνια απουσίας, με τους ανθρώπους του σωματείου να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή.

Με ανακοίνωσή της, η Αγία Βαρβάρα, τον καλωσόρισε και πάλι στην ομάδα. Η ανακοίνωση, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας καλωσορίζει και πάλι στο “σπίτι του” τον Μιχάλη Καρακωνταντάκη, ένα γνήσιο «παιδί» της ομάδας και του χωριού που για πάρα πολλά χρόνια προσέφερε στην ομάδα ανιδιοτελώς από πολλά πόστα και θα συνεχίσει να το κάνει και φέτος μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών.

Ο Μιχάλης Καρακωνσταντάκης, ακόμα και στα τέσσερα χρόνια απουσίας του αποτέλεσε την καλύτερη «διαφήμιση» για την ομάδα μας και το χωριό μας δείχνοντας το ήθος, την αξιοπρέπεια και τις αρχές του και επιστρέφει και πάλι σ’ αυτήν έχοντας κάνει μόνο φίλους και κερδίζοντας ακόμα και το περιβραχιόνιο ιστορικών σωματείων ως αναγνώριση των προαναφερθέντων.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία και επιτυχίες σ’ όλα τα επίπεδα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.