«Ψάχνονται» για φιλικό στον Αλμυρό

Δεν θα αγωνιστεί με τον ΠΟΑ το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο Αλμυρός όπως αρχικά προετοίμαζαν οι δύο πλευρές, καθώς οι Ατσαλενιώτες θα αγωνιστούν τελικά με τη Σαντορίνη, κάτι που άφησε την ομάδα του Γαζίου χωρίς… αντίπαλο και ο Δημήτρης Βολονάκης συνεχίζει τις επαφές με σκοπό να βρει ομάδα, να αγωνιστεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Βάσει του αρχικού… πλάνου του Δημήτρη Βολονάκη, ο Αλμυρός θα αντιμετώπιζε τον ΠΟΑ σε ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό παιχνίδι, όμως τελικά η ομάδα του Ατσαλένιου, αποφάσισε να αγωνιστεί με την Σαντορίνη και ως εκ τούτου, ο Αλμυρός έμεινε χωρίς αντίπαλο, ψάχνοντας πλέον ομάδα, για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Αναχωρήσει για Σαντορίνη ο ΠΟΑ

Οι ποδοσφαιριστές του έμπειρου τεχνικού προπονούνται καθημερινά στο γήπεδο της ομάδας, με τους Τσαμάρες, Γαρεφαλάκη και Μωραΐτη να παραμένουν εκτός λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ενώ κανονικά έχουν ενσωματωθεί οι Ντιατά-Ενγκουέμ που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αισθανόντουσαν.

Πλέον στον Αλμυρό, αυτό που επιθυμούν διακαώς είναι να βρεθεί αντίπαλος, έτσι ώστε η ομάδα να δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, καθώς όπως όλα δείχνουν, η σέντρα του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 3 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P