Α. Πλουσής: «Περιμένουμε με ενθουσιασμό την πρεμιέρα»

Για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Βόνη μίλησε στο Grandsport.gr ο προπονητής του Ρωμανού Άλκης Πλουσής!

Ο ικανός τεχνικός τόνισε πως περιμένουν με ενθουσιασμό την πρεμιέρα, ενώ παράλληλα εξήγησε πως στόχος του Ρωμανού είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι τη φετινή χρονιά!

Αρχικά ανέφερε: «Σίγουρα μας χαροποιεί το γεγονός ότι ξεκινούν και πάλι τα πρωταθλήματα, καθώς περάσαμε μία μεγάλη περίοδο αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους και τις επίσημες διοργανώσεις. Περιμένουμε με ενθουσιασμό την πρεμιέρα και εύχομαι η χρονιά να κυλίσει χωρίς απρόοπτα με διακοπές».

Για το παιχνίδι με τη Βόνη και αν περιμένει κοινά στοιχεία με το φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες ο Άλκης Πλουσής δήλωσε: «Θεωρώ ότι δεν θα έχει πολλά κοινά το ένα παιχνίδι με το άλλο, καθώς πάντα ένα επίσημο ματς είναι πολύ διαφορετικό από ένα φιλικό. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο με όποια ομάδα και να παίζουμε και στόχος μας κάθε εβδομάδα είναι να κερδίζουμε».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.