Ουρές στο «Γεντί Κουλέ» για την αιμοδοσία

Την ευαισθητοποίηση τους μετά το κάλεσμα του Γιώργου Σαμαρά στο ματς με την ΑΕΚ έδειξαν οι φίλοι του ΟΦΗ, που έχουν δημιουργήσει ουρές για να δώσει αίμα.

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται (αυστηρά ως τις 16:00) στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιαννης” η εθελοντική αιμοδοσία του ΟΦΗ, σε συνεργασία με την Παρέα της Αγάπης και το Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ, για να στηρίξουν όλοι τα παιδιά της κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας παιδιών και Εφήβων Κρήτης!

Kατι που αξίζει να σημειωθεί και αποδεικνύει πόσο στηρίζει τη δράση ο κόσμος του ΟΦΗ, είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που έρχεται έχει ήδη εισιτήριο του αγώνα και δίνει αίμα για τα παιδιά χωρίς να ζητάει εισιτήριο.

Ενδεικτικό του αρκετού κόσμου που έχει μαζευτεί στο “Γεντί Κουλέ” για να δώσει αίμα είναι ότι το ΠΑΓΝΗ έφερε αρχικά 5 κρεββάτια και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.