Επιτυχημένα τα τεστ διαιτησίας στο Παγκρήτιο

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Παγκρήτιο Στάδιο οι αγωνιστικές δοκιμασίες για τους διαιτητές 4ης κατηγορίας προχωρημένου επιπέδου, για τους υποψήφιους νέους βοηθούς Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς επίσης και τα τεστ για τις γυναικείες κατηγορίες.

Από πλευράς Ηρακλείου συμμετείχαν οι διαιτητές Δρακωνάκης Εμμανουήλ και Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος (υποψήφιοι διαιτητές Κ4), καθώς επίσης και οι υποψήφιοι νέοι βοηθοί διαιτητές Γ’ Εθνικής κατηγορίας Κλαμπατσέας Χρήστος και Γενετζάκης Εμμανουήλ.

Συμμετείχε επίσης ο βοηθός Γ’ Εθνικής Δρακουλάκης Κωνσταντίνος ο οποίος λόγω κωλύματος δεν είχε τρέξει στα αντίστοιχα τεστ που έγιναν στο Σχηματάρι πριν από 15 ημέρες. Για τον πίνακα των γυναικείων πρωταθλημάτων συμμετείχε η Φωτεινή Μασέλη.

Όλοι οι διαιτητές της ΕΠΣΗ πέρασαν με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες. Παρόντες στις αγωνιστικές δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο ήταν ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΟ, Mark Clattenburg, Καθώς επίσης και τα νέα μέλη της ΚΕΔ, υπεύθυνα για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα:

Μάνταλος Σταύρος (πρόεδρος)

Καρατζίκας Αντώνιος (υπεύθυνος παρατηρητών)

και Νικολακόπουλος Θάνος (υπεύθυνος εκπαίδευσης).

Μία ημέρα νωρίτερα, το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Αστόρια η πρώτη συνάντηση των διαιτητών για τη φετινή χρονιά. Έγιναν οι επισημάνσεις από την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΗ προς τους διαιτητές ενόψει της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς επίσης και η ανάλυση των τροποποιήσεων των κανόνων του παιχνιδιού για το 2021-22. Η συνάντηση έγινε παρουσία σύσσωμου του Συμβουλίου της ΕΠΣΗ Καθώς επίσης και των νέων μελών της ΚΕΔ.

Στη συνέχεια παρατέθηκε τραπέζι στα νέα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, του Α’ Αντιπροέδρου Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ.

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαρίστησε θερμά την διοίκηση του Παγκρήτιου σταδίου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, το σωματείο ΠΗΓΑΣΟΣ για την παραχώρηση της μεγαφωνικής εγκατάστασης καθώς επίσης και τα ζαχαροπλαστεία ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ για την ευγενική χορηγία

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.